Wie werken er in onze praktijk

Carla Diets-van ’t Landt

Leeftijd    55
Opleiding    H.B.O. Logopedie (Nijmegen)
Logopedist sinds    1984
Specialisme    Neurologie (aangesloten bij ParkinsonNet), Oncologie en Stemstoornissen
Wekelijkse aanwezigheid    Maandag- en woensdagmiddag in het Gezondheidscentrum, dinsdag- en donderdagmiddag behandelingen aan huis.

Sinds 1984 ben ik werkzaam als logopedist, zowel in een reactiveringscentrum als in mijn praktijk.
In deze jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in de behandeling van zowel kinderen als volwassenen met problemen op het gebied van spraak, taal, stem, adem, gehoor, eten en drinken.

Miranda Van Raaij

Leeftijd   
Opleiding    H.B.O. Logopedie Zwolle (Windesheim )
Logopedist sinds   
Specialisme    Logopedie en Taalheelkunde (OMFT), stemstoornissen
Wekelijkse aanwezigheid   

 

Mijn naam is Miranda van Raaij. In augustus 2011 ben ik afgestudeerd als logopedist
aan de Hogeschool Windesheim te Zwolle. Daarvoor heb ik de opleidingen SPW en Onderwijsassistent met goed gevolg weten af te leggen. Door deze opleidingen heb ik
veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen van alle leeftijden.
Sinds september 2017 werk ik met veel plezier bij Logopedie Beekbergen.

Voordat ik hier kwam te werken heb ik veel ervaring opgedaan in het werken als logopedist in een allround logopediepraktijk en op basisscholen. Hier heb ik veel cliënten behandeld met articulatiestoornissen, taalontwikkelingsstoornissen en afwijkende mondgewoonten.

Mijn werk als logopedist geeft mij veel voldoening en uitdaging. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en vind het belangrijk om naast het doel van de behandeling ook een stukje gezelligheid in de behandelingen naar voren te laten komen.

Specialisaties
Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen als logopedist. Zo heb ik al diverse cursussen gevolgd. Ik heb de cursus Logopedie en Taalheelkunde (OMFT) gevolgd. Deze oefentherapie is gericht op het herstellen van een verstoord evenwicht in het functioneren van de spieren in en om de mond.

Daarnaast heb ik ook de cursus stemstoornissen bij kinderen gevolgd.
Op dit moment ben ik ook bezig met de cursus Dyslexie, herkenning, onderzoek en behandeling.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramiedici. Daarnaast neem ik deel aan een kwaliteitskring om samen met andere collega’s kennis en ervaring te delen omtrent verschillende logopedische onderwerpen.